Nieuwe eigenaar Figo!

Even voorstellen…

Het is je wellicht niet ontgaan, dat er sinds 1 april (geen grap), twee nieuwe gezichten schuilgaan achter Pinchosbar Figo. Tijd om ons even kort voor te stellen!

Wanneer je verliefd wordt op een locatie, het pand, de sfeer én het zonovergoten terras, weet je dat er maar 1 ding op zit. Wij, Coen & Magda, waagden een sprong in het diepe en namen vanaf april dit prachtige Mediterraanse concept over.

foto: Hap&Tap Magazine

Liefde gaat door de maag…

En laat die liefde nu net datgeen zijn waar wij beiden zo gek op zijn; heerlijk vers bereid eten, een goede kop koffie, soepel wijntje, ijskoud biertje en dit alles delen met vrienden en familie.

Van woensdag tot en met zondag ben je welkom om de lekkerste pinchos van de bar uit te kiezen. Warm, koud, zoet, hartig, van klein tot groot. Iedere dag opnieuw bereidden we de pinchos met diverse verse ingrediënten. Van een pincho met serranoham tot een pincho met een huisgemaakte tomatensalsa en ansjovis (tevens ook in XL formaat als lunchbroodje te verkrijgen) . Grotere trek? Kies tapas van de kaart, waaronder Spaanse Piementos de Padron -kleine groene paprikaatjes met een goede korrel zeezout- of verse Calamares.

En dat smaakt nét even wat lekkerder, wanneer je heerlijk vertoeft op ons terras in de zon. Je bent meer dan welkom voor koffie, lunch, borrel én bites. Zien we je snel?

Groet,

Coen & Magda


Openingstijden:
maandag – dinsdag gesloten
woensdag – donderdag 10u – 19u
vrijdag – zaterdag 10u – 22u
zondag 12u – 19u

bekijk hier de menukaart | reserveer hier een tafeltje

Laat een reactie achter